وي با اشاره به اينکه در استان ايلام 94 کارگاه صنايعدستي به صورت موثر فعاليت ميکنند، اظهار داشت: 35 کارگاه از اين تعداد به شکل تعاوني و مابقي به صورت غير تعاوني اداره ميشود.
اين مقام مسئول ادامه داد: در بررسي مسائل و مشکلات اين هنرمندان، ناکافي بودن تسهيلات پرداختي به عنوان يکي از مهمترين معضلات مورد تأکيد قرار گرفت.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: با توجه به ضعف بنيه مالي توليد کنندگان صنايعدستي کمبود تسهيلات در آيندهاي نه چندان دور به تعطيلي کارگاههاي صنايعدستي منجر خواهد شد.
کيايي با بيان اينکه بيمه نبودن هنرمندان و توليد کنندگان صنايعدستي ايلام نيز مشکلاتي را پديد آورده است، گفت: متأسفانه اين معضل منجر به خارج شدن کارگاهها از شکل متمرکز خود و تبديل آن به کارگاههاي انفرادي شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: نبود بازار يابي مناسب براي توليدات صنايعدستي هنرمندان استان نيز بازار فروش اين قشر را با مسائل عديدهاي روبرو کرده است.
مهدي کيايي با تأکيد بر اينکه براي رفع اين معضل با نمايندگان و مسئولان دستگاههاي ذيربط مذاکراتي انجام شد، افزود: اين مذاکرات در راستاي استفاده از امکانات حمايتي وزارت تعاون و جذب حمايت مالي از اين طريق صورت گرفته است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اضافه کرد: مطالعات ايجاد شهرک و بازارچههاي صنايعدستي ايلام با همکاري دانشگاه اين استان به پايان رسيده است.
وي خاطرنشان کرد:با پايان اين مطالعات، برنامه ريزيهاي لازم براي ايجاد دو بازارچه دائمي در شهرهاي مهران و ايلام در سال جاري نيز در اين سفر صورت گرفت.
کيايي ياد آور شد: با توجه به اينکه دو شهر ايلام و مهران در مسير زائران عتبات عاليات قرار دارند، ايجاد بازارچههاي دائمي صنايعدستي در ارتقاء فروش محصولات صنايعدستي و هنرهاي سنتي موثر خواهد بود./111
انتهای پیام/